Metrinova video /// XpreSS

Live Recording of Metrinova Vol. 1 at Teatre de Ca l’Eril of Guissona.

Lucas Martínez Membrilla – Sax
Dani Comas Castanyer – Guitar
Marc Cuevas Admetlla – Double bass
Ildefons Alonso Valls – Drums

“XpreSS” by Ildefons Alonso

directed by Artur Tort
images by Arturt Tort and Marc Roca
recorded by Joan Pons


Vídeo en directe de la gravació de Metrinova Vol. 1 al Teatre de Ca l’Eril de Guissona

Lucas Martínez Membrilla – Saxo
Dani Comas Castanyer – Guitarra
Marc Cuevas Admetlla – Contrabaix
Ildefons Alonso Valls – Bateria

“XpreSS” de Ildefons Alonso

dirigit per Artur Tort
imatge de Marc Roca i Artur Tort
gravat per Joan Pons al Teatre de Ca l’Eril

Recent Posts

Recent Comments